Τεράστια δημοσκόπηση: Μετά ο Μητσοτάκης «κατέρρευσε» και πήγε για μπάνιο – Σοκάρουν τα ποσοστά

Όχι, ο Κυριάκος μας δεν είναι αναίσθητος. Η επιλογή του να φύγει για τριήμερο, την ώρα που το Ιράν βομβάρδιζε το Ισραήλ, δεν ήταν δείγμα αδιαφορίας.

Διαβάστε στη συνέχεια τι αποκαλύπτει ο Κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr:

Ο ηγέτης μας έπρεπε να φύγει επειγόντως, προκειμένου να προστατευθεί η εύθραυστη ψυχολογία του, διότι στην πραγματικότητα είναι ο πιο ευαίσθητος πολιτικός του κόσμου.

Ο λόγος ήταν τα ευρήματα μίας μεγάλης, τεράστιας για την ακρίβεια, δημοσκόπησης. Αυτή ακριβώς η δημοσκόπηση έκανε τον Γκρίνμπεργκ να έρθει εσπευσμένα στην Αθήνα, προκειμένου μεταξύ άλλων να κάνει μασάζ στον Κυριάκο.

Δύο σημαντικά στοιχεία θα σας αποκαλύψω, εκ των οποίων το πρώτο ήταν αυτό που έφερε τον κυβερνήτη μας στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Ένας στους τρεις νεοδημοκράτες, δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Κυριάκο μας στις ευρωεκλογές και αυτό μάλιστα είναι το καλό σενάριο! Μιλώ για αυτούς που εμπιστεύτηκαν τις τύχες της χώρας στο τσιτάχ της Μεσογείου, στις προηγούμενες εθνικές εκλογές…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.