Τεράστια έκπληξη: Τι δείχνουν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Τις πρώτες αποδόσεις για την κούρσα της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet, εμφανίζοντας ως φαβορί τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει το κόμμα του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Νίκο Παππά.

Ο πρώην υπουργός έχει απόδοση 1,95 χωρίς να έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα, ενώ στο 2,75 προσφέρεται ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, που έχει επιβεβαιώσει ότι θα είναι υποψήφιος. Τρίτο φαβορί εμφανίζεται ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στο 5,00, ο οποίος όμως δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις του. Στο 7,50, τέταρτος κατά σειρά, προσφέρεται ο πρώην πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, ενώ στο 12,00 βρίσκεται η Όλγα Γεροβασίλη. Κανείς εκ των δύο δεν έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις νέες εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, όμως προσφέρεται σε απόδοση 16,00, πιο πιθανός, δηλαδή, από τη Ρένα Δούρου, που δίνεται στο 18,00, τον Νικόλα Φαραντούρη που έχει εκφράσει ενδιαφέρον και βρίσκεται στο 21,00 και τον Απόστολο Γκλέτσο, που έχει δηλώσει υποψηφιότητα και βρίσκεται στο 51,00.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;