Τα φουσκωμένα τιμολόγια δεν κρύβονται, παρά την κυβερνητική προπαγάνδα

«Η τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, διά του εκπροσώπου της, Π. Μαρινάκη, να κάνει “αόρατες” τις εκρηκτικές αυξήσεις τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος, εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα του καρτέλ στην ενέργεια, στο στήσιμο του οποίου έχει συμβάλει καθοριστικά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του. Τονίζει ότι «ωστόσο, τα φουσκωμένα τιμολόγια που πνίγουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις δεν γίνεται να κρυφτούν, παρά την κυβερνητική προπαγάνδα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει πως «το ίδιο ισχύει, βεβαίως, και για τις επιστροφές επιδότησης ρεύματος που ζητά η κυβέρνηση από μια σειρά μικρομεσαίες επιχειρήσεις», ενώ σχολιάζει ότι «ως προς αυτό, πέρα από τη γνωστή σπέκουλα περί “λαϊκισμού” του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαρινάκης είχε το θράσος να επιχειρήσει να διαψεύσει ακόμα και τους ίδιους τους επιχειρηματίες, οι οποίοι διαμαρτύρονται δικαίως για τον εμπαιγμό».

Εν είδει τελεσίγραφου, στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «πανηγύρισε, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση, για την αναβάθμιση του αξιόχρεου του ελληνικού Δημοσίου από τον οίκο αξιολόγησης Scope Ratings» και τον καλεί να εξηγήσει: «πώς γίνεται με τις συνεχείς αναβαθμίσεις από οίκους αξιολογήσεων και την ακμάζουσα οικονομία να μην ενδιαφέρθηκε κανένας ξένος επενδυτής για την ATTICA Bank; Από τη στιγμή μάλιστα που τα… σπασμένα θα τα πληρώσει το δημόσιο…».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;