Τα πρώτα λόγια της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό – Αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα το βράδυ του Σαββάτου (15.6.2024). Τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, μετά την σωματική κακοποίησή της η πρώην σύζυγος και μία από τις κόρες του Απόστολου Λύτρα μπήκαν στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με αποτέλεσμα η δικηγόρος να καταθέσει μήνυση και ο Απόστολος Λύτρας να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου θέλησε να διευκρινίσει πως ουδέποτε υπήρχε συνεννόηση για το πότε θα έπαιρναν τα πράγματα του Απόστολου Λύτρα. Η τηλεόραση του Open μετέφερε κάποιες από τις δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες η κ. Πολυζωγοπούλου εξήγησε τι έγινε την μέρα που η πρώην σύζυγό του μπήκε στο σπίτι: «Από τα μηνύματα αυτά προκύπτει ότι εγώ μιλάω μόνο με το παιδί. Στα πρώτα μηνύματα φαίνεται ότι τη Δευτέρα ήρθε, πήρε ό,τι ήθελε, ζαλίστηκε και ευχαριστεί και τους γονείς μου. Προκύπτει ότι εγώ δεν μιλάω με κανέναν άλλο ούτε καν τους συνεργάτες του γραφείου για αντικείμενα που χρειάζονταν να μεταφερθούν.

Όταν λέω στην κόρη του Λύτρα “προέχουν άλλα”, είναι επειδή εκείνη την ώρα με πηγαίνουν για ψυχολογική υποστήριξη. Μετά από αυτόν τον διάλογο ανοίγει το γκρουπ στο viber και γράφουν διάφορα ενώ εγώ δεν έχω καν γυρίσει από εκεί που είμαι.

Ξαφνικά έρχονται σπίτι μου και ο αστυνομικός εξηγεί το τι έγινε με τα κλειδιά και πώς προσπάθησε ο συνεργάτης να μπει υπονοώντας ότι είχαμε συνεννοηθεί κάτι που δεν ισχύει. Να σημειώσω ότι είμαι και σωματικά και ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση και κανείς δεν υπολογίζει ότι έχουν περάσει τρεις ημέρες από τον ξυλοδαρμό και όλο αυτό που ζω, και προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και ο συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα επιχείρησαν να πάρουν προσωπικά αντικείμενα και χρήματα του ποινικολόγου, με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου να πατά το panic button και στη συνέχεια να λιποθυμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 η Σοφία Πολυζωγοπούλου θα καταθέσει άμεσα αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα και θα ζητήσει την επιμέλεια της κόρης τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...