Τα ποσοστά που δίνουν τα ΜΜΕ του Μητσοτάκη στο κόμμα των αποστατών της Αχτσιόγλου και η πικρή αλήθεια (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Τεράστια είναι η στήριξη που δίνουν τα ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο κόμμα των αποστατών, δηλαδή στο κόμμα της Αχτσιόγλου και της παρέας της.

Να, δείτε ένα παράδειγμα. Η φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα fimotro.gr μας “πληροφορεί” ότι το κόμμα των αποστατών σε… κάποιες μετρήσεις λαμβάνει 7%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει, λέει, στο 10%.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μπορεί να φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και η διαπλοκή να προσπαθούν να στηρίξουν το νέο εγχείρημα, το οποίο ως μοναδικό σκοπό έχει να διατηρήσει καθηλωμένες τις προοδευτικές δυνάμεις σε χαμηλά ποσοστά και να προκαλέσει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Το κόμμα των αποστατών μετά βίας αγγίζει το 1,5%. Εξάλλου είναι γνωστό: Την αποστασία πολλοί αγάπησαν, αλλά τον αποστάτη κανένας!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;