Τα παραμύθια του Θεοδωρικάκου

Σε παρέμβασή του ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει τα ακόλουθα:

Ακόμα δεν έπιασε δουλειά ο Θεοδωρικάκος στο υπ.Ανάπτυξης,
στη..μάχη κατά της ακρίβειας και άρχισε τα παραμύθια.
Η κυβέρνηση αποφάσισε αύξηση ΦΠΑ στον σερβιριζόμενο καφέ και την..σερβίρει σαν μείωση.
Στην πραγματικότητα δεν αυξάνει τον ΦΠΑ που είχε μειώσει για διάφορες υπηρεσίες το 2020 λόγω Covid-19.
Οι μειώσεις αυτές συμπλήρωσαν τετραετία,
είναι πλήρως ενσωματωμένες στον τιμάριθμο.
Επομένως δεν υπάρχει νέα μείωση που μπορεί να συμβάλει στον περιορισμό της ακρίβειας.
Τα ψέματα Θεοδωρικάκου δεν πρόκειται να πείσουν όσους δούν ότι η μόνη διαφορά στη..μάχη κατά της ακρίβειας είναι το ακριβότερο καφεδάκι.


Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.