Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία – Ποιούς αφορά

Τη διαβίβαση από το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή των Ελλήνων ποινικής δικογραφίας για τα Τέμπη που αφορά τον πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή και τον πρώην υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, ανακοίνωσε στην Ολομέλεια ο προεδρεύων Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Μπούρας.

Στην έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας, ο κ. Μπούρας ανακοίνωσε στο Σώμα ότι «από το υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε στη Βουλή, σύμφωνα με τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών, ποινική δικογραφία που αφορά τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον πρώην υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο».

Η ποινική δικογραφία αφορά την υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε γονέας θύματος για σημαντικές παραλείψεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;