Τέλος ο Μικρούτσικος από την εκπομπή της Καινούργιου (vids)

Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Η είδηση έγινε γνωστή από την εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει στον τηλεοπτικό αέρα ότι ενημερώθηκε σχετικά από τον ίδιο τον παρουσιαστή μέσω μηνύματος που τού έστειλε στο κινητό του τηλέφωνο.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε τοποθετηθεί σχετικά με τον τρόπο που μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξη, δηλώνοντας ξεκάθαρα την ένστασή του.

«Εγώ δεν θα μπορούσα την επόμενη μέρα ως παρουσιαστής να συνεργαστώ με τον άνθρωπο αυτό. Όταν κάποιος βγαίνει και το δημοσιοποιεί αυτό, πώς θα συνεργαστούν μετά οι άνθρωποι αυτοί; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατήγγειλε την Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία εκπομπή συμμετέχει δύο φορές την εβδομάδα ότι είναι καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας.

Δεν έχω λόγο να στηρίξω καμία Καινούργιου, όμως, το να συμμετέχεις σε μια εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια να κράζεις μια παρουσιάστρια, αν η Καινούργιου είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας το ήξερες όταν πήγαινες. Δεν μεταβλήθηκε η Καινούργιου, δεν έγινε τέρας στην πορεία. Η Καινούργιου είναι ίδια τόσα χρόνια. Τώρα, αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα την βρίζετε είναι δικό σας θέμα. να μη συμμετείχατε στην εκπομπή της Καινούργιου» τόνισε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ