Τάιλερ Μάκμπεθ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε πολλά να προσφέρουμε»

Τον ενθουσιασμό του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και τον δικό του εξέφρασε ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ Μάκμπεθ, τονίζοντας ότι «έχουμε πολλά να προσφέρουμε».

«Έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και νομίζω ότι θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε στη χώρα ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε» είπε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1.

Σε ερώτηση για το πώς περνά τον χρόνο του τώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης λείπει αρκετές ώρες είπε:

«Έχω τη δική μου ζωή εκτός από όσα κάνει ο Στέφανος, έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα όπως και εκείνος έχει τις δικές του».

Σχετικά με την κοινή τους ζωή ανέφερε:

«Είχαμε επαγγελματικές ζωές και πριν έρθουμε στην Ελλάδα, η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι.

Η ζωή μας δεν είναι όπως νομίζατε μόνο γυμναστήριο και καφές. Εργαζόμαστε όλη την ημέρα. Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε».

Ο Τάιλερ επεσήμανε πως μετά την εκλογή προσπαθούν να έχουν λίγη ιδιωτικότητα και να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά ώστε να προχωρήσουν παρακάτω.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Ελλάδα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για τους δύο μας» κατέληξε ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ