Σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ στους λογαριασμούς των αδερφών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Καραϊβάζ

Σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ εντοπίστηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο αδερφών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τις εισαγγελικές αρχές να ζητούν περαιτέρω έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση των χρημάτων.

Αύριο ξεκινάει η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος το μεσημέρι της 9ης Απριλίου του 2021 έπεφτε νεκρός, ενώ είχε σταθμεύσει στο αυτοκίνητο του, κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο.

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή γάζωσαν με 13 σφαίρες τον 52χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από εξονυχιστικές έρευνες προχώρησαν στη σύλληψη δύο αδερφών ηλικίας 40 και 48 ετών. Από την πρώτη στιγμή οι δράστες αρνούνται την εμπλοκή τους, ωστόσο όπως λένε αστυνομικές πήγες η υπόθεση είναι δεμένη, ενώ και τα δύο αδέρφια είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με διάφορες υποθέσεις στο χώρο της νύχτας.

Από την άρση των τραπεζικών λογαριασμών των δύο αδερφών διαπιστώθηκε ότι οι καταθέσεις τους ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, χρήματα τα οποία δεν μπορούν αν δικαιολογηθούν από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Έτσι, με εντολή των δικαστικών αρχών θα ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί από που προήλθαν τα χρήματα κι εάν έχουν σχέση με τον χώρο της νύχτας.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι ίσως συμπληρώσουν κάποια ακόμα κομμάτια του παζλ, που ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στα ίχνη του ανθρώπου ή των ανθρώπων που έδωσαν την εντολή για να βγει από τη ζωή ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...