Σφοδρές αντιδράσεις για το σόου που έστησε με κάμερες ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, ενημέρωσε το πανελλήνιο ότι δεν έλαβε κανένα νέο στοιχείο και δήλωσε ότι “επιδιώκει” απαντήσεις το “συντομότερο”.

Ο κ. Ανδρουλάκης αντί να στήσει ολόκληρο “σόου” μπροστά στις κάμερες, θα μπορούσε απλά να πάρει ένα τηλέφωνο τον κ. Ράμμο, για να ενημερωθεί ότι δεν θα λάμβανε τα στοιχεία της παρακολούθησης του», τονίζει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «επιπλέον, αντί να “επιδιώκει” την λήψη των στοιχείων το “συντομότερο”, θα έπρεπε να καταθέσει ονομαστικές μηνύσεις και να απαιτήσει από την κυβέρνηση Μητσοτάκη την άμεση αποκάλυψη της αλήθειας, πριν από τις ευρωεκλογές».

Τέλος, η Ελληνική Λύση επισημαίνει ότι «όταν ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης απαξιώνει με τέτοιον τρόπο το σκάνδαλο που ο ίδιος μετέτρεψε σε “σημαία”, ο Ελληνικός λαός δικαιούται να υποθέτει ότι “δεν τον απασχολεί και τόσο” η άμεση αποκάλυψη της αλήθειας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....