Συνταρακτικές αποκαλύψεις Τσίπρα: Χορηγός της Πλεύσης Ελευθερίας το Μαξίμου – Παράτυπη η συμμετοχή της στις εκλογές του Μαΐου

Σφοδρή επίθεση στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στο Kontra channel.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι είναι κόμμα «Που προωθήθηκε με την ευγενική χορηγία του Μεγάρου Μαξίμου», ενώ αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα για παράτυπη συμμετοχή της «Πλεύσης Ελευθερίας» στις προηγούμενες εκλογές, λέγοντας: «διάβασα μια σειρά από δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας, είχε σοβαρότατες παρατυπίες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Όλα τα κόμματα ήταν και είναι υποχρεωμένα να έχουν τρεις ομογενείς στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλιώς είναι άκυρα, και δεν είχε στην προηγούμενη εκλογική περίοδο, έβαλε τώρα».

«Άρα λοιπόν εδώ υπήρξαν δύο μέτρα και δυο σταθμά. Κάποια κόμματα έμειναν έξω επειδή είχαν ένα σύμβολο στο σήμα τους και κάποια κόμματα ήταν απολύτως παράτυπα και μπήκαν εντός. Δεν θέλω να μείνω εκεί, θέλω να πω όμως ότι εδώ είναι προφανές ότι στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο…», πρόσθεσε, ενώ εκτόξευσε βέλη και κατά της Singular, για το θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Αλ. Τσίπρας είπε: «Λέω ένα δεδομένο το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας. Έχει δημοσιευθεί. Και περισσότερο είναι ζήτημα εμπλοκής και της Singular. Διότι όλοι δίνουν, όλα τα κόμματα δίνουν με τρόπο ηλεκτρονικό σε μια πλατφόρμα, και όταν δεν έχεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας υποψηφίους από τους καταλόγους του εξωτερικού, της ομογένειας, χτυπάει κόκκινο. Και δεν σε αφήνουν να το καταθέσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, για έναν περίεργο λόγο, δεν χτύπησε κόκκινο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;