Συνταρακτικές αποκαλύψεις Κασσελάκη για τα σχέδια που έχει για ΣΥΡΙΖΑ και πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών (vid)

Ότι θα προσκαλέσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές στο πλαίσιο της συγκρότησης της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης, προανήγγειλε, μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο δελτίο του Attica TV και τους δημοσιογράφους Γιώργο Μελιγγώνη και Γιώργο Χουδαλάκη.

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά του πως σε περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώξει κάποιο ευρωπαϊκό αξίωμα, τότε θα τον στηρίξει. Ανέφερε ειδικότερα πως είναι θετικός στο να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για έλληνα πρόεδρο της Κομισιόν, καθώς, δεν έχει πρόβλημα με τον άνθρωπο, αλλά με την πολιτική του.

«Αν θέλει ο κ. Ανδρουλάκης να γίνει πρωθυπουργός δικαίωμά του, ας το προσπαθήσει», είπε, «Εμείς όμως θα προχωρήσουμε στην δημοκρατική παράταξη ου έχει ο τόπος και θα προσκαλέσω στελέχη του, πρώην υπουργούς αυτού του χώρου» μετά τις ευρωεκλογές, καθώς όπως είπε στην πορεία προς το καταστατικό συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει διάπλατα τις δομές του για όσους θέλουν να συνεισφέρουν στην παραγωγή πολιτικής, είτε ως μέλη είτε ως στελέχη.

«Υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που σέβομαι πάρα πολύ, ταιριάζουν τα χνώτα μας και τα οποία θα τα προσκαλέσω να έρθουν στον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε. Σημείωσε «δε πως το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν το ίδιο που ήταν παλιά, ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα αναστηθεί, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που ήταν το 2015, υπάρχουν άλλα κοινωνικά διακυβεύματα». Σε κάθε περίπτωση διεμήνυσε πως στόχος του είναι να εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ το προοδευτικό κέντρο.

«Καλώ το προοδευτικό κέντρο της χώρας να έρθει στο φυσικό του σπίτι που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες ο Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε και πάλι με θετικά σχόλια τόσο για την Πλεύση Ελευθερίας και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όσο και για τον κόσμο που συμμετέχει στο ΜέΡΑ 25. Ειδικότερα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ανάφερε πως σέβεται πολύ την δουλειά της ίδιας και της κοινοβουλευτικής της ομάδας «όντως επιτελούν το έργο για το οποίο πληρώνονται από τον ελληνικό λαό» και «φιλοσοφικά έχουμε πολύ μεγάλη ευθυγράμμιση και μακάρι να συνεργαστούμε για το καλό της χώρας»

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...