Συνεχίζουν και διακινούν δήθεν δημοσκοπήσεις για τον Γιώργο Αυτιά

Περίεργα πράγματα. Σε ιστοσελίδες Δεξιές και Αριστερές διακινούνται δήθεν μυστικές δημοσκοπήσεις στις οποίες εμφανίζεται ο Γιώργος Αυτιάς να προηγείται στην πρόθεση ψήφου που αφορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Ακόμη και με 10 μονάδες. Και όλα αυτά ενώ δεν έχουν υπάρξει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις. Για τόση αξιοπιστία μιλάμε.

Άσε που στο Μέγαρο Μαξίμου υποψιάζονται ότι αυτές τις… έρευνες τις διακινεί ο Γιώργος Αυτιάς και είναι έξαλλοι. Εκτός αυτού ο ίδιος ο Μητσοτάκης είναι έξαλλος για το γεγονός ότι ο Γιώργος Αυτιάς ανακοίνωσε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, τις προάλλες, την… υποψηφιότητά του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.