Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα ροζ σκάνδαλα υπουργών του Μητσοτάκη – Ο υπουργός με τις τρεις ερωμένες και εκείνος που πάει στον γκρεμό

Η ιστοσελίδα ieidiseis.gr συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τις «ροζ ιστορίες» υπουργών και στελεχών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έτσι μετά τον ιστορικό πλέον καβγά του Κολωνακίου, το ερωτικό «ημερολόγιο» των υπουργών άρχισε να πυκνώνει.

Πολυτάλαντος υπουργός, παντρεμένος και με τρεις «ημιεπίσημες» ερωμένες – τις οποίες έχει «σπιτώσει» (προφανώς σε διαφορετικά σπίτια) – άρχισε να μαζεύεται. Βλέπετε, ο φόβος είναι πάντα καλός σύμβουλος.

Έτερος υπουργός, που είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε διαζύγιο, το ξανασκέφτεται, γιατί οι καιροί είναι πονηροί.

Μόνο ένας τρίτος δεν καταλαβαίνει τίποτα και πάει ολοταχώς προς τον γκρεμό. «Τυφλός από έρωτα…»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.