«Συναγερμός» Ερντογάν και έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκάλεσε έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο ασφαλείας μετά την επιδείνωση των συγκρούσεων μεταξύ του τουρκικού στρατού και μελών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) στο βόρειο Ιράκ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί στα ανάκτορα του Ντολμάπαχτσε, θα συμμετάσχουν πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένων των υπουργών Εξωτερικών, ‘Αμυνας, και Εσωτερικών, καθώς και των αρχηγών των στρατιωτικών και πληροφοριακών υπηρεσιών.

Οι συγκρούσεις στο βόρειο Ιράκ ανάμεσα στον τουρκικό στρατό και το ΡΚΚ έχουν οξυνθεί, με τον αριθμό των νεκρών στρατιωτών να αυξάνεται. Οι επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στην περιοχή συνεχίζονται, με τον ανακοινωθέντα θάνατο 20 μελών του ΡΚΚ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών