Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Ανατρέπονται τα σενάρια

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έκανε ο πατέρας της αδικοχαμένης μητέρας Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο πατέρας της Κάρολαιν, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του. Ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών» και «το είπε στην Καρολάιν» η οποία του απάντησε πως αν συνέχιζε θα έφευγε για τις Φιλιππίνες.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου σχολίασε τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Κράουτς, επισημαίνοντας πως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τις έκανε λίγο πριν η υπόθεση οδηγηθεί στο Εφετείο: «Θεωρώ ότι η αντίδραση του Ντέιβιντ Κράουτς είναι δικαιολογημένη, φύσει και θέσει, ενός πατέρα που ψάχνει να βρει την αλήθεια για τον άδικο θάνατο του παιδιού του. Σαφώς με ξάφνιασε η ομολογία αυτή του πατέρα σχετικά με το γράμμα και ειδικά την συγκεκριμένη στιγμή, λίγο πριν το Εφετείο, θεωρώ ότι έχει ειδική βαρύτητα».

«Δεν είναι αρμοδιότητά μου να γνωρίζω περί αυτού που δήλωσε ο κ. Κράουτς. Το είχα ακούσει από την εφημερίδα του κ. Φουρθιώτη. Τότε είχα πρωτοακούσει για το θέμα αυτό. Μετά, το ξέχασα διότι μεσολάβησε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δεν ειπώθηκε κι ξεχάστηκε. Τώρα λοιπόν που βγήκε, εμένα μου το επανέφερε στη μνήμη», είπε στο MEGA η Ελένη Μυλωνοπούλου.


Η Καρολάιν φοβόταν
«Τον Ιανουάριο του 2021, μετά τις γιορτές δηλαδή όταν άρχισε να έρχεται στις συνεδρίες, για πρώτη φορά μου εκφράζει ότι τη διοχέτευσε ένας αόριστος φόβος. Εμένα το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή πήγε μήπως υπάρχει κάποια σωματική κακοποίηση, κάποια χειροδικία από πλευράς του συζύγου. Διότι όταν είχαμε αναλύσει στις προηγούμενες συνεδρίες μία χειριστική συμπεριφορά του συζύγου. Να σου υπενθυμίσω περί χρημάτων, περί παρακολούθησης ότι δεν μπορούσε να κάνει βήμα χωρίς να πει που ήταν» είπε και συμπλήρωσε: «Πήγε στο μυαλό μου λοιπόν, μήπως αυτή η χειριστικότητα από μεριάς συζύγου έχει καταλήξει σε βίαιες συμπεριφορές. Όμως με διαβεβαίωσε ότι δεν συμβαίνει αυτό και ότι δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Είναι κάτι που το έχω αναφέρει και στην κατάθεσή μου και στην δίκη».

«Μου ανέφερε ότι δεν φοβάται γι’ αυτόν τον λόγο. Είναι ένας αόριστος φόβος που και η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει. Μέχρι τέλος Ιανουαρίου γίνανε δύο συνεδρίες. Μια δεύτερη προς τα τέλη Γενάρη. Εκεί επανήλθαμε στο θέμα του φόβου πάλι δεν μπορούσε να το εξηγήσει. Και ξαφνικά 4 Φεβρουαρίου μου έρχεται ένα μήνυμα γραπτό ότι “σταματάμε τις συνεδρίες γιατί ήδη νιώθω πολύ καλύτερα”», δήλωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ