Στο μικροσκόπιο οι επαφές της Εύας Καϊλή με χολιγουντιανό ηθοποιό

Όλα στην «επιφάνεια» αναφορικά με την υπόθεση του Qatar Gate, καθώς οι βελγικές Αρχές είναι αποφασισμένες να φέρουν στο φως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο μεγάλο σκάνδαλο που συγκλόνισε την Ευρωβουλή.

Οι Βέλγοι δικαστές δεν σταματούν να μελετούν τόσο τις κινήσεις, όσο και τις επαφές της Εύας Καϊλή σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο προκειμένου να λύσουν το μυστήριο των περίεργων συναλλαγών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των διαδικτυακών ακτιβιστών με το όνομα Digital Courage, που σημαίνει «Ψηφιακό Κουράγιο», επιμένει ότι, η πρώην αντιπρόεδρος που πρόσφατα πρότεινε νόμο για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών πρέπει να ελεγχθεί για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια ύποπτη συνεργασία της με τεχνολογικές εταιρείες.

Οι κινήσεις της ευρωβουλευτού προκαλούν εντύπωση, καθώς οι επαφές της φαίνεται να έκρυβαν σκοπιμότητες. Μάλιστα, στις 16 Νοεμβρίου, η Εύα Καϊλή είχε διοργανώσει εκδήλωση, στην οποία εξήρε τη συμβολή της εταιρείας τεχνολογίας «Thorn» του ηθοποιού Άστον Κούτσερ στην αντιμετώπιση της παιδικής πορνογραφίας. Συνάδελφοι της Εύας Καϊλή ανέφεραν ότι διαφήμιζε αμφίβολες τεχνολογίες εντός του Ευρωκοινοβουλίου! Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα του βίντεο, με την ευρωβουλευτή να «εξυμνεί» το έργο της εταιρίας του star του Χόλιγουντ.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;