«Στο αρχείο» η δυσώδης υπόθεση της διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Μετά από σύντομη έρευνα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Νούλης αποφάσισε να αρχειοθετήσει την τουλάχιστον ύποπτη υπόθεση της διάρρηξης στο Γραφείο Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών.

Μετά τις αποκαλύψει για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου, το υπουργείο Εδωτερικών βρίσκεται στη δίνη απανωτών σκανδάλων που πλήττουν την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας, λίγες ημέρες μάλιστα πριν τις ευρωεκλογές.

Όπως η αστυνομία «δεν βρήκε αποτυπώματα σεσημασμένου δράστη», έτσι ο εισαγγελέας θεωρεί «φερόμενη» τη διάρρηξη, ανακοινώνοντας ότι από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν προέκυψε η τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Σε μια πρωτοφανής ενέργεια, προαναγγέλλει τώρα ότι «οι Αρχές θα προβούν σε έρευνα» για το ανώτερο υπηρεσιακό στέλεχος που κατήγγειλε το περιστατικό.

Πρόκειται για τον διευθυντή Εκλογών, ο οποίος προτού καν ολοκληρωθεί η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. μετατέθηκε σε άλλη υπηρεσία, ενώ η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως, σπεύδοντας να προκαταλάβει τις έρευνες, μιλούσε ήδη για «φερόμενη διάρρηξη».

Τώρα, η Κεραμέως, η οποία, όπως συνηθίζουν τα κυβερνητικά στελέχη όταν αντιμετωπίζουν ηθικές σκιές, έχει χαθεί από το προσκήνιο, ζητά και τα ρέστα από την αντιπολίτευση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ