Στη φόρα συζήτηση-σοκ ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίο δημοσκόπο για τον Στέφανο Κασσελάκη

Να επιλέξει ανάμεσα στο τέλος του Στέφανου Κασσελάκη ή το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε από φίλο του δημοσκόπο ο Αλέξης Τσίπρας, διαβάζοντας τα ευρήματα μέτρησης.

Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr η συζήτησή τους κατέληξε ακριβώς στο συμπέρασμα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει ακατάλληλος για να επωμισθεί και να φέρει εις πέρας την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και αν ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να συνεχίσει να υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω με τη σημερινή του πολιτική και δημοσκοπική υπόσταση, τουλάχιστον έως τις ευρωεκλογές, πρέπει να συνεχίσει με άλλον επικεφαλής.

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα πάντοτε με το eleftherostypos.gr.

Ο πρόεδρος της δημοσκοπικής εταιρίας δεν είπε στον Αλέξη Τσίπρα κάτι που δεν είχε ακούσει ή δεν του είχε πει κανένας άλλος. Είναι από καιρό προβληματισμένος με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και με όσα γίνονται καθημερινά. Και γι’ αυτό εγκατέλειψε τις αποστάσεις και την αδράνεια και τελευταία επέλεξε να στέλνει μηνύματα ενεργοποίησης και να δείχνει στους ψηφοφόρους του κόμματος ότι είναι παρών.

Το πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα είναι ότι χρειάζεται «ζωντανό» τον ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικό υποκείμενο, προκειμένου να βασίσει την πρωτοβουλία που έχει αποφασίσει να πάει μετά τις ευρωεκλογές για συνένωση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;