Στη φόρα συζήτηση-σοκ ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίο δημοσκόπο για τον Στέφανο Κασσελάκη

Να επιλέξει ανάμεσα στο τέλος του Στέφανου Κασσελάκη ή το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε από φίλο του δημοσκόπο ο Αλέξης Τσίπρας, διαβάζοντας τα ευρήματα μέτρησης.

Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr η συζήτησή τους κατέληξε ακριβώς στο συμπέρασμα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει ακατάλληλος για να επωμισθεί και να φέρει εις πέρας την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και αν ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να συνεχίσει να υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω με τη σημερινή του πολιτική και δημοσκοπική υπόσταση, τουλάχιστον έως τις ευρωεκλογές, πρέπει να συνεχίσει με άλλον επικεφαλής.

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα πάντοτε με το eleftherostypos.gr.

Ο πρόεδρος της δημοσκοπικής εταιρίας δεν είπε στον Αλέξη Τσίπρα κάτι που δεν είχε ακούσει ή δεν του είχε πει κανένας άλλος. Είναι από καιρό προβληματισμένος με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και με όσα γίνονται καθημερινά. Και γι’ αυτό εγκατέλειψε τις αποστάσεις και την αδράνεια και τελευταία επέλεξε να στέλνει μηνύματα ενεργοποίησης και να δείχνει στους ψηφοφόρους του κόμματος ότι είναι παρών.

Το πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα είναι ότι χρειάζεται «ζωντανό» τον ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικό υποκείμενο, προκειμένου να βασίσει την πρωτοβουλία που έχει αποφασίσει να πάει μετά τις ευρωεκλογές για συνένωση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...