Στα χέρια του ΠΑΟΚ τα τρία προσχέδια για τη Νέα Τούμπα

Τα προσχέδια για τη Νέα Τούμπα βρίσκονται στα χέρια του ΠΑΟΚ – Ακολουθεί η ανάλυση ενός φακέλου 340 σελίδων και 150 σελίδων bussinessplan! Σε 70 μέρες από την ανάθεση, οι Θεσσαλονικείς έχουν λάβει έναν πλήρη σχεδιασμό!

Σε 70 ακριβώς ημέρες από την ανάθεση, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να διαβεβαιώσουν πια ότι στα χέρια τους κρατούν έναν τόσο πλήρη σχεδιασμό που αφορά τη Νέα Τούμπα.

Όπως ακριβώς αναμενόταν και βάσει του σχετικού χρονοδιαγράμματος που ακολουθήθηκε κατά γράμμα, ο ΠΑΟΚ παρέλαβε εχθές (31/8) το masterplan και τα τρία προσχέδια για το νέο γήπεδο από την εταιρεία Populous και Salfo!

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, πρόκειται για έναν φάκελο 340 σελίδων και 150 σελίδων bussinessplan ενώ αναφορικά με τα προσχέδια, οι Θεσσαλονικείς διαβεβαιώνουν πως είναι εντυπωσιακά λεπτομερή και με εκπληκτικό σχεδιασμό σε 3 άξονες, όπως ακριβώς είχε ζητηθεί!

Τα τρία σχέδια διαφοροποιούνται κυρίως στο περίβλημα του γηπέδου, κοινώς στο αρχιτεκτονικό σχέδιο της όψης που θα έχει η Νέα Τούμπα ενώ έχει κριθεί αναγκαίο και απαραίτητο να κινούνται στο ίδιο μήκος κοστολογικής ανάγνωσης και χωρητικότητας που θα αγγίζει τις 35.000 θέσεις προκειμένου να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία…

Τα επόμενα βήματα για τη Νέα Τούμπα

Προφανώς ο φάκελος θα μελετηθεί πλήρως από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα χρειαστούν 3-4 ημέρες προκειμένου να τον αναλύσουν και εφόσον ολοκληρωθούν οι εσωτερικές διεργασίες και η όποια διαβούλευση για διορθώσεις, θα τεθούν στη διάθεση του κοινού!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως στη διαδικασία θα συμμετέχει αξιότιμα και ο ΑΣ ΠΑΟΚ!

Κοινώς, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για το πως θα μπει στην εξίσωση και ο κόσμος του ΠΑΟΚ καθώς είναι ξεκάθαρη επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν καταστήσει σαφές πως επιθυμούν να κινηθούν σε μια σοβαρή διαδικασία διαβούλευσης.

ΠΗΓΗsdna.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...