Στέφανος Κασσελάκης: «Χτίζουμε μια εξαιρετική ομάδα» (vid)

Για μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που παρουσιάζει η κυβέρνηση έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, επικαλούμενος όσα του μεταφέρουν οι πολίτες στις περιοδείες του.

«Ο Έλληνας φτωχοποιείται. Έτσι πήραμε την επενδυτική βαθμίδα», επεσήμανε ο κ. Κασσελάκης σε νυχτερινή συνέντευξή του στο Kontra.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε ότι ετοιμάζει περιοδεία στο εξωτερικό μέσα στις γιορτές, ωστόσο, τόνισε πως εάν ισχύσει η επιστολική ψήφος πριν τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα στους ομογενείς.

Όσον αφορά τις επιθέσεις που δέχεται, είπε πως του είναι «αδιάφορο» και πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να χτίσει και «εξαιρετική ομάδα» με άτομα με «κατάρτιση, καρδιά και καθαρά χέρια», μακριά από «βαρωνίες» και «τζάκια». «Δεν προέρχεται το κόμμα από τζάκια. Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο, σε όλο το λαό και κυρίως στα πιο αδύναμα στρώματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, είπε πως πρώτα θα έπρεπε να μειωθούν οι έμμεσοι φόροι και δεύτερον να «δουλέψει το δημόσιο» προς όφελος του πολίτη.

Ερωτηθείς σχετικά με τις περιοδείες που πραγματοποιεί τελευταία, σημείωσε πως αυτό που εκλαμβάνει από τον κόσμο είναι ότι είναι «πολύ πιεσμένος» και πως ό,τι και να λέει η κυβέρνηση σχετικά με την «επενδυτική βαθμίδα, «η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....