Στέφανος Κασσελάκης: «Δε θα καταφέρετε να με τσακίσετε» – Ο χαιρετισμός στον Αλέξη Τσίπρα

Τα 42 ονόματα που περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές παρουσιάζονται αυτή την ώρα, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Εκτός από τους 35 που έχουν ήδη ανακοινωθεί (Διαβάστε ΕΔΩ), το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές που παρουσιάζεται σήμερα περιλαμβάνει τους νυν ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Έλενα Κουντουρά αλλά και 5 ακόμα υποψηφίους (τέσσερις γυναίκες και έναν άντρα), οι οποίοι θα είναι της επιλογής του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας για το ψηφοδέλτιο, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, ότι είναι «το ψηφοδέλτιο της προοδευτικής αριστείας, απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά. Ναι ναι, σαν τον Γιώργο Αυτιά…».

«Αν υπάρξει απόκλιση από τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, το σεβασμό στην ισότητα… Θα υπάρχει μηδενική ανοχή. Και το είδατε ήδη αυτό» είπε με νόημα ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας για την περίπτωση του Δημήτρη Παπανώτα.

«Είδα να μου φορτώνονται φράσεις που ποτέ δε χρησιμοποίησα» τόνισε, μιλώντας για το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για την βάπτισή του, ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Διαστρεβλώστε, βαρέστε χτυπήστε! Έχω μέσα μου αντοχές! Δε θα καταφέρετε να με τσακίσετε. Δε θα καταφέρετε να μας τσακίσετε!» είπε σε έντονο ύφος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Σύγχρονη προοδευτική πολιτική σημαίνει να μπορείς να μιλήσεις στην κάθε γενιά ανάλογα με τις ανάγκες της. Αυτοί είμαστε εμείς. Και για αυτό θα πάμε πολύ μακριά. Απέναντί μας έχουμε μια κυβέρνηση γεμάτη αρνητικές πρωτιές».

«Θέλουμε καλύτερη ζωή, προτείνουμε μια καλύτερη ζωή. Μία καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας» είπε.

«Σήμερα είναι η δική σας μέρα! Γεια σου Αλέξη»! είπε ξεκινώντας την παρουσίαση ο Στέφανος Κασσελάκης, χαιρετώντας από τη σκηνή τον Αλέξη Τσίπρα που είναι παρών στην εκδήλωση.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων για την Ευρωβουλή, με τον καθένα από αυτούς να λέει λίγα λόγια για τον εαυτό του, με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου να ανεβαίνει πρώτος στη σκηνή της παρουσίασης.

«Εμείς είμαστε Ευρώπη. Αυτοί είναι μεσαίωνας… Εμείς ανοίξαμε την πόρτα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, Κώστας Αρβανίτης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ