Σοκ στο Μαξίμου: Πτώση της ΝΔ και σε δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ (pics)

Η φθορά της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται και σε δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, καθώς το κυβερνών κόμμα χάνει 1 μονάδα μέσα σε ένα μήνα. Πλέον η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, ανέρχεται στις 8 μονάδες. Την ίδια στιγμή μόλις το 7% χαρακτηρίζει επαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 31% (από 32% ένα μήνα πριν), με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να είναι σταθερός στο 23%. Το Κίνημα Αλλαγής πέφτει στο 13,5% (από 14%) και ακολουθούν ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λϋση με 4% και το ΜεΡΑ25 με 2,5%.

Δημοσκόπηση Pulse

Πτώση δύο μονάδων καταγράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καταλληλότητα πρωθυπουργού (38% από 40%), με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι σταθερός στο 25%.

Δημοσκόπηση Pulse

Το 45% χαρακτηρίζει προς τη λάθος κατεύθυνση τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των καταναλωτών στις ανατιμήσεις, το 38% πιστεύει ότι είναι στη σωστή αλλά χρειάζονται και άλλα, ενώ μόλις το 7% εκτιμά ότι είναι προς τη σωστή και αρκετά.

Δημοσκόπηση Pulse

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.