Σοκ στην υπόθεση του παλαιοχριστιανού: Tον πατέρα Κλεομένη «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της κόρης του ο 45χρονος – Τι απαντάει

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, σε κατάθεσή τους στις αρχές, «δείχνει» τον «πατέρα Κλεομένη» ως πατέρα του παιδιού της 22χρονης κόρης του.

Η κατάθεση αυτή έρχεται την ώρα που η αστυνομία ερευνά τον 45χρονο παλαιοχριστιανό που διαβιούσε σε λαγούμι με την οικογένειά του στην ορεινή Κορινθία, για αιμομιξία. Μάλιστα, ο δικηγόρος του 45χρονο, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος φέρεται να επιβεβαιώνει την κατάθεση του παλαιοχριστιανού.

Ο ρασοφόρος πατέρας Κλεομένης είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εποχή της πανδημίας, όταν έκανε κήρυγμα κατά των εμβολίων, με τον ίδιο να ανεβάζει τα βίντεο στο Facebook. Σε ένα από αυτά μάλιστα διακρινόταν να καταστρέφει ένα μηχάνημα ΑΤΜ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή. Μεταξύ άλλων ο ρασοφόρος είχε βανδαλίσει το μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων της Λάρισας.

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος ενημέρωνε ότι ο ρασοφόρος δεν είχε καμία σχέση με την Εκκλησία της Ελλάδος.

Ο ίδιος ο παλαιοημερολογίτης μοναχός, σε δηλώσεις του μέσα από τη φυλακή διαψεύδει ότι είναι πατέρας του εγγονιού του Καλαϊτζιδάκη.

«Δεν τον ξέρω ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς. Είμαι ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω όσα αναφέρει η θρησκεία μας» είπε στο Live News και χαρακτήρισε ψέματα την κατάθεση του παλαιοχριστιανού: «Σε ευχαριστώ για αυτήν την συκοφαντία αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Χείλη ιερέως ου ψεύδονται. Ενώπιον Θεού και ανθρώπων δεν εχώ καμία σχέση, δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του» είπε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ