ΣΟΚ: Οι πραξικοπηματιες του ΣΥΡΙΖΑ νοίκιασαν νυχτερινό κέντρο χωρίς πυρασφάλεια (docs)

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Κουμουνδούρου αποτελεί η επιλογή του χώρου όπου θα διενεργηθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με σχετικά έγγραφα, το Gazi Live δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις για ακόμη έναν λόγο εκτός από τους προφανείς: δεν έχει πυρασφάλεια.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι μισθωμένος σε εταιρεία με την επωνυμία «Ιερά Πόλις», η οποία κι εκείνη με σειρά της τον έχει υπεκμισθώσει σε μια μάντρα αυτοκινήτων, την NG CAR RENTALS IKE. Ο χώρος δεν διαθέτει σύμφωνα με τον Δήμο Αθηναίων, πιστοποιητικά πυρασφάλειας, καθώς έχουν λήξει.

Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι, ποιος θα έχει την ευθύνη αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι;

Δείτε τα αποκαλυπτικά έγγραφα στο topontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.