Σοκ: Νεκρός ξαφνικά o κεντρικός πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης του Noor1

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 62 ετών ένα από τα πρόσωπα τα οποία είχαν εμπλακεί στην υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor1. Πρόκειται για τον Αιμίλιο Κοτσώνη, ο οποίος, όπως μετέδωσε το ieidiseis.gr πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Πρώην στελέχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Κοτσώνης είχε κριθεί ένοχος Πρωτόδικα για απλή συνέργεια σε μεταφορά ναρκωτικών.

Είχε κατηγορηθεί για την υπόθεση του Noor One, είχε προφυλακιστεί και καταδικάστηκε πρωτοδίκως, αλλά απαλλάχτηκε στη δίκη στο Εφετείο. Σε δεύτερο βαθμό ωστόσο ο Κοτσώνης είχε κριθεί αθώος «με ελαχιστότατες αμφιβολίες», όπως είχε σημειώσει η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Κουφούδη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα