Σοκ λίγο πριν τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – Μήνυση σε βάρος Πολάκη από την Λινού και 50.000 έγγραφα (pic)

Μετά από τη συλλογή στοιχείων τριών μηνών, η ανεξάρτητη βουλευτής Αθηνά Λινού δυο ημέρες πριν τις κάλπες εκλογής προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πράξη την προαναγγελία της από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου και καταθέτει μήνυση στον Παύλο Πολάκη για τις καταγγελίες του γύρω από το έργο του Ινστιτού Prolepsis.

Η Αθηνά Λινού όλο το προηγούμενο διάστημα και από την ημέρα που ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης την έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μάζευε στοιχεία για να απαντήσει στις κατηγορίες του Πολάκη και στη μηνυτήρια αναφορά του για ζημιά στο Δημόσια άνω των 5 εκατ. ευρώ όπως ισχυριζόταν τότε.

Η Αθηνά Λινού με το δικηγόρο της Χρήστο Μυλωνόπουλο πέρασε το κατώφλι της εισαγγελίας στο κτήριο 16 της πρώην σχολής Ευελπίδων για να καταθέσει μήνυση στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον άνθρωπο που «ζήτησε το κεφάλι» της από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Λινού με το δικηγόρο της έφτ5ασε στην εισαγγελία στις 10:30 το πρωί κουβαλώντας 31 κιβώτια με περίπου 50.000 έγγραφα που πιστοποιούν τη σύννομη δραστηριότητα και δράση του Ινστιτούτου της.

Μάλιστα ανάμεσα σε αυτά τα χιλιάδες έγγραφα υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το fimotro.gr και έγγραφα με τη σφραγίδα του ίδιου του κ. Πολάκη από την περίοδο 2015-2019 όταν το Ινστιτούτο περνούσε τους ελέγχους του τότε υπουργού Υγείας.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τα στοιχεία που συγκέντρωσε η κα Λινού με τον δικηγόρο της να φτάνουν πίσω στην περίοδο που ως δήμαρχος Σφακίων ο κ. Πολάκης παραλάμβανε βιβλία με διατροφικούς οδηγούς.

Η κα Λινού δεν φαίνεται να μεταβαίνει τυχαία σε αυτή τη χρονική συγκυρία στη δικαιοσύνη με τη βεντέτα να κρατά καλά μεταξύ των δυο πρώην συντρόφων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.