Σοκ και δέος από την επίθεση του Νίκου Καρανίκα στον Αλέξη Τσίπρα: Θα καταλήξει ομαδάρχης μιας ομάδας κολάκων (pic)

«Ο Αλέξης Τσίπρας ή θα στηρίξει τον Συριζα ΠΣ και τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη βοηθώντας και συμβάλλοντας ή θα καταλήξει ομαδάρχης μιας ομάδας κολάκων με παρωχημένες ιδέες που όπως αποδείχθηκε είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την σημερινή πραγματικότητα» αναφέρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Καρανίκας, πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.

«Η ανανέωση δεν είναι επετηρίδα, αναπαλαίωση στελεχών, αλλά ούτε και αυτοαναφορικότητα. Η ανανέωση θέλει τόλμη, νέα μέλη και στελέχη, δεν θέλει επανάληψη και ανακύκλωση των ξεπερασμένων από την πραγματικότητα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρανίκας και καλεί τον πρώην πρωθυπουργό να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και όλους όσοι τον στηρίζουν για να ανανεωθεί η αριστερά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα
Αλέξη πάμε.
Ο Αλέξης Τσίπρας ή θα στηρίξει τον Συριζα ΠΣ και τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελακη βοηθώντας και συμβάλλοντας ή θα καταλήξει ομαδάρχης μιας ομάδας κολάκων με παρωχημένες ιδέες που οπως αποδείχθηκε είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την σημερινή πραγματικότητα καθώς είναι προσκολλημένοι στα προτάγματα του παρελθόντος με a la cart δημοκρατία και δίχως ιδέα για το σήμερα.
Η ανανέωση δεν είναι επετηρίδα, αναπαλαίωση στελεχών, αλλά ούτε και αυτοαναφορικότητα.
Η ανανέωση θέλει τόλμη, νέα μέλη και στελέχη, δεν θέλει επανάληψη και ανακύκλωση των ξεπερασμένων από την πραγματικότητα στελεχών που κατέληξαν να είναι η νομενκλατούρα που συμπεριφέρεται ως Ελίτ.
Η ανανέωση πρέπει να είναι διαρκής και να μην κολλάει στα δακρύβρεχτα πολιτικά κενά των συναισθημάτων & της δημαγωγίας που καλούν να επιστρέψουμε στην ασφάλεια του ένδοξου παρελθόντος προσκυνώντας τοτέμ και ιερές αγελάδες.
Αλέξη πάμε μαζί,
αλλά μαζί με τον Συριζα ΠΣ, με τον Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis
και τα χιλιάδες μέλη που είναι ικανότατα, δεν έχουν καμία ιδιοτέλεια και αποφάσισαν να στηρίξουν τον Συριζα ΠΣ με τον νέο του πρόεδρο για να ανανεωθεί η αριστερά, για να γίνει σύγχρονη και χρήσιμη στην κοινωνία, υπερασπίζοντας το κοινό καλό.
Αλέξη σε θέλουμε, με το κεφάλι ψηλά, αλλά μαζί μας στον Συριζα ΠΣ για να συμβάλεις στην ανανέωση του κόμματος όπως είπες όταν παραιτήθηκες από πρόεδρος του κομματος σου, το κομματος μας και για αυτό δεν σε θέλουμε ομαδάρχη μιας ξεπερασμένης πασοκικής κεντροαριστεράς, ούτε σε θελουμε σημαιοφόρο μιας αριστερής Ελιτ με την νομενκλατούρα της.
Η Ανανεωτική Αριστερά ή θα είναι αμεσοδημοκρατική ή δεν θα ανανεωθεί ποτέ.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...