Σοκ: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή γνωστός εικονολήπτης του ΣΚΑΪ

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης, την ώρα που κάλυπτε τον τελικό κυπέλλου για το πρωτάθλημα Τύπου στο ποδόσφαιρο. Φίλοι και συνάδελφοί του έκαναν γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω των social media.

«Όχι ρε Σάββα… όχι!. Ο οπερατέρ του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε το απόγευμα από τον μάταιο τούτο κόσμο, μέσα στη βάρδια του» αναφέρει ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης.

«Τον γνώρισα στο Κίεβο, αλλά δέθηκα πολύ μαζί του στο Ισραήλ, που περάσαμε 33 δύσκολες μέρες τον περασμένο Οκτώβριο… Σπουδαίο παιδί! Φιλότιμος, καλόψυχος, αφάνταστα υποστηρικτικός, παθιασμένος με τη δουλειά, ερωτευμένος με την εικόνα, αφιερωμένος στο κανάλι, ατάραχος τη στιγμή του βομβαρδισμού, στιβαρός μπροστά στον κίνδυνο! Σπάνιος άνθρωπος! Έφυγε τόσο νωρίς… Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε για τον άνθρωπο, ούτε για την οικογένειά του…» σημειώνει και προσθέτει:

«Αχ ρε Σάββα. Είχες μία καλή κουβέντα για τον καθένα, ένα χαμόγελο για κάθε δυσκολία, ένα κουράγιο για κάθε δοκιμασία… Ακόμη και στους καβγάδες μας, στα ξεσπάσματα του άγχους και της πίεσης της δουλειάς είχες τον τρόπο να σκας ένα χαμόγελο και με ένα βλέμμα καλοσύνης να τα σκεπάζεις όλα… Κρίμα ρε Σάββα, κρίμα!».

Ο Χρήστος Νικολαΐδης καλεί «συνδικαλιστές και εργοδοσία να θεσμοθετήσουν στη μνήμη του Σάββα υποχρεωτικές προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και εγκεφαλικά, που θερίζουν στις μέρες μας όσους εργάζονται σε στρεσογόνες ειδικότητες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ