Σοκαριστικό μήνυμα Μεντβέντεφ για «παγκόσμια πυρηνική φωτιά»

Νέες απειλές εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας και της Δύσης, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρει ότι «Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την ‘’παγκόσμια πυρηνική φωτιά’’ να φουντώσει».

«Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της «ρωσικής γης», δηλαδή τις κατεκτημένες από τη Ρωσία ουκρανικές περιοχές, η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος», απειλεί για ακόμη φορά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την ‘’παγκόσμια πυρηνική φωτιά’’ να φουντώσει» αναφέρει σε μήνυμά του στο Telegram ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας στη σκιά των επιθέσεων drones στη Μόσχα με έναν τραυματία.

Το μήνυμα Μεντβέντεφ

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, αποκρούοντας την αντεπίθεση του συλλογικού εχθρού, προστατεύουν τους πολίτες της Ρωσίας και της γης μας. Αυτό είναι προφανές σε όλους τους αξιοπρεπείς ανθρώπους. Αλλά πέρα από αυτό, αποτρέπουν τις παγκόσμιες συγκρούσεις.

Άλλωστε, αν φανταστούμε ότι η επίθεση των Ουκρομπαντεριστών (σ.σ Στέπαν Μπαντέρα, ο θεωρητικός του ουκρανικού εθνικισμού που συνεργάστηκε με του Ναζί) με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ ήταν επιτυχής και καταλάμβαναν μέρος της γης μας, τότε θα έπρεπε, δυνάμει των κανόνων του διατάγματος του Προέδρου της Ρωσίας της 06/02 /2020, να προχωρήσουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων. Απλώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Επομένως, οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας. Δεν αφήνουν την παγκόσμια πυρηνική φωτιά να φουντώσει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ