Σοκαριστικό βίντεο στη δημοσιότητα: Ο Ναβάλνι απαιτούσε από τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας 20 εκατ. δολάρια το χρόνο για να ρίξει τον Πούτιν (vid)

Απαιτούσε από την MI6 10-20 εκατομμυρια δολάρια τον χρόνο

Πρώην συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ γράφει για τις σχέσεις του Αλεξέι Ναβάλνι με την MI6 και τις προσπάθειες, επ’ αμοιβή φυσικά, ανατροπής της ρωσικής κυβέρνησης με την επιβολή πραξικοπήματος.

«Είναι απεχθές όταν ένας πολιτικός αντίπαλος πεθαίνει στην φυλακή. Ωστόσο, δεν είναι ωραίο θέαμα να σε καταγράφει η κάμερα την ώρα που προσπαθείς να κάνεις πραξικόπημα στην χώρα σου σε συνεργασία, μάλιστα, με ξένη Μυστική Υπηρεσία.

Στο βίντεο που ακολουθεί στενός συνεργάτης του Ναβάλνι ζητά από τον αξιωματικό της MI6, της βρετανικής Υπηρεσίας Αντικατασκοπείας, James William Thomas Ford να του δώσει 10-20 εκατ. δολάρια τον χρόνο, προκειμένου να ξεκινήσει Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ρωσία.

Για αυτόν τον λόγο συνελήφθη. Επιπλέον, έχει σοβαρή εμπλοκή, σύμφωνα με νέα δεδομένα από CIA και MI6, στο σαμποτάρισμα της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μοιάζουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζει κανείς. Δυστυχώς.»

«Αποκαλύφθηκαν οι σχέσεις του Ναβάλνι με την Υπηρεσία Πληροφοριών της Βρετανίας» είναι ο τίτλος του κάτωθι δημοσιεύματος.

Navalny’s Links with British Intelligence Service Revealed

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...