Σοκαριστικό βίντεο με τον ηγέτη της Χαμάς τη στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο των γιών και εγγονιών του (vid)

Σοκαρισμένος φαίνεται ο ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια και με το βλέμμα στον συνεργάτη του, τη στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο των τριών γιων και εγγονιών του.

Σκοτώθηκαν από ισραηλινό βομβαρδισμό στην πόλη της Γάζας, o Χανίγια είπε πως από το ισραηλινό πλήγμα βρήκαν τον θάνατο τρία παιδιά του: ο Χάζεμ, ο Αμίρ και ο Μοχάμαντ, όπως μετέδωσε το δίκτυο Al Jazeera.

«Ευχαριστώ τον Θεό για την τιμή που μας έκανε να γίνουν μάρτυρες οι τρεις γιοι μου και ορισμένα από τα εγγόνια μου», ακούγεται να λέει. Συμπλήρωσε ότι σκοτώθηκαν επίσης εγγόνια του, τα οποία είχαν βρει καταφύγιο στον καταυλισμό προσφύγων Αλ Σάτι.

Ο Ισμαήλ Χανίγια τέλος είπε ότι περίπου 60 συγγενείς του έχουν σκοτωθεί από το ξέσπασμα του πολέμου.

Τόνισε ότι η Χαμάς δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει από τις θέσεις της, που περιλαμβάνουν την οριστική κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και την ασφαλή επιστροφή των εκτοπισμένων Παλαιστινίων στα σπίτια τους. «Εάν νομίζουν πως βάζοντας στο στόχαστρο τα παιδιά μου, την ώρα που κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις και προτού το κίνημα (της Χαμάς) καταθέσει την απάντησή του, θα υποχρεώσουν τη Χαμάς να αλλάξει τις θέσεις της, τρέφουν ψευδαισθήσεις», δήλωσε ο Χανίγια.

«Το αίμα των παιδιών μου δεν έχει μεγαλύτερη αξία από το αίμα των υπολοίπων παιδιών των Παλαιστινίων. Όλοι οι μάρτυρες της Παλαιστίνης είναι παιδιά μου», ανέφερε ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς.

«Από το αίμα των μαρτύρων μας και τον πόνο των τραυματιών, γεννιέται η ελπίδα, χτίζουμε ένα μέλλον με ανεξαρτησία και ελευθερία για τον λαό μας και το έθνος μας», διεμήνυσε ο Ισμαήλ Χανίγια, ο οποίος ζει εδώ και χρόνια στο Κατάρ.

Κατηγόρησε τον ισραηλινό στρατό για εθνοκάθαρση και γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας, όπου εκατοντάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι έχουν αναζητήσει καταφύγιο στο νότιο άκρο του παλαιστινιακού θύλακα, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.