Σοκαριστική παρέμβαση από τον Γιώργο Κύρτσο: Οι αθλιότητες του Μαξίμου σε βάρος του Μεϊμαράκη με εργαλείο την εφημερίδα του Αλαφούζου (pic)

Σε ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει μεταξύ άλλων:

Φοβερές αθλιότητες Μαξίμου σε βάρος Μεϊμαράκη, μέσω της παραπολιτικής στήλης της Καθημερινής που ειδικεύεται στο πέρασμα της «γραμμής». Γνώρισα και εγώ ανάλογη μεταχείριση στο παρελθόν οταν ήμουν στόχος Δημητριάδη,Μητσοτάκη και..κοριών. Η συγκεκριμένη στήλη εμφανίζει τον Μειμαράκη να κρατάει δυνάμεις στον προεκλογικό αγώνα λόγω..κόπωσης και να μην ενδιαφέρεται για τη σειρά εκλογής του αρκεί..να εκλεγεί. Ανοιχτή υπονόμευση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;