Σοκαριστικές καταγγελίες από τον Μπογδάνο για τον Μαλέλη και τον έλεγχο των media (vid)

Για την καταγγελία του σχετικά με τον έλεγχο των media από την κυβέρνηση μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Με αφορμή την απάντηση των Ράδιο Αρβύλα στον Άδωνι Γεωργιάδη, μέσα από την εκπομπή τους, ο Κωσνταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στον έλεγχο των media από την κυβέρνηση.

«Ο έλεγχος των media έχει ανησυχητικά χαρακτηριστικά. Πολλά πράγματα στην ελληνική τηλεόραση είναι ελεγχόμενα», ανέφερε, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά πως τα media δεν ελέγχονται.

«Ελέγχονται τα media, Κατερίνα. Τα τελευταία χρόνια οι ψυχαγωγικές εκπομπές, έχουν αναλάβει να κάνουν ένα είδος ενημέρωσης, που δεν επιτρέπεται να κάνουν οι ενημερωτικές. Και δεν επιτρέπεται, διότι υποβάλλουν τις λίστες τους με τους καλεσμένους, στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε ενημερωτικές εκπομπές είμαι κομμένος απ’ όλα τα κανάλια. Ο Μαλέλης με απέλυσε σε μια νύχτα», υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη συνέχεια της κουβέντας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.