«Σοκαρισμένος» ο Τσίπρας από την αναφορά Κασσελάκη σε θαύματα: «Κανείς ορθολογιστής δεν μιλάει για τέτοια πράγματα» (vid)

«Σοκαριστική» χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσίπρας την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη όσον αφορά στη βάπτισή του και τον «σταυρό από το λάδι που σχηματίστηκε στο νερό», επισημαίνοντας πως «τα θαύματα ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους χώρους».

«Θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους χώρους», σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα».

Μάλιστα, δήλωσε ότι η αναφορά αυτή φάνηκε στον ίδιο σοκαριστική και ανέφερε ότι «δεν είναι καλό στοιχείο».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε, όχι για να αλλάξουμε την ψυχή μας».

Δείτε ΕΔΩ τι είπε για την υποψηφιότητα Μπελέρη: «Υπό εξέταση το παρελθόν του Μπελέρη – Η ΜΑΒΗ δεν ήταν πολύ της δημοκρατίας» (vid)

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....