Σοκαρισμένος ο Αλέξης Τσίπρας από το τραγικό εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΕΝΟΠ – ‘Εξαλλος με τη Ράνια Σβίγκου

Να ενημερωθεί τι ακριβώς συνέβη και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ καταποντίστηκε στις εκλογές της Ένωσης Τεχνικών της ΓΕΝΟΠ, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με το fimotro.gr.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούσε να μάθει γιατί δεν πέρασε στους εργαζόμενους το μήνυμα που έχει στείλει περί επανακρατικοποίησης της ΔΕΗ και έριξε, όπως συμβαίνει πάντα τον τελευταίο καιρό, τις ευθύνες στην Γραμματέα Ράνια Σβίγκου. Στην Ένωση Τεχνικών Ελλάδας της ΓΕΝΟΠ, η ΔΑΚΕ που στηρίζει η ΝΔ βγήκε πρώτη με 60%. Από τις 13 έδρες που είχε, πήρε 18 σε σύνολο 31. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑ- ΣΟΚ έπεσε από τις 15 στις 11. Αντίστοιχα αποτελέσματα καταγράφηκαν και στο συνδικάτο του ΑΔΜΗΕ, με τη ΔΑΚΕ να κερδίζει τις εκλογές με ποσοστό 58%. Και το πλέον ενδεικτικό του κλίματος είναι πως στα ορυχεία της Μεγαλόπολης η ΔΑΚΕ απέσπασε το 88,5% του σώματος και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ μόλις το 11,5%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.