Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του Κώστα Βουτσά: Έσπασαν τον τάφο του (vids)

Οι σοβαρές ζημιές στον τάφο του Κώστα Βουτσά, στο Πρώτο Νεκροταφείο, ήρθαν στην επιφάνεια σήμερα το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου, με τους δικούς του ανθρώπους να είναι σε σοκ.

«Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» που έδειξε πλάνα από τον τάφο.

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε, αν το γνωρίζουν. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο των Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί» είπε η Εύη Καραγιάννη.

Και συμπλήρωσε: «Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».

Αναστατωμένη εμφανίστηκε και η αδελφή του Κώστα Βουτσά, Νίτσα Σταματοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ιεροσυλία αυτό που έγινε, είναι δυνατόν να σπας τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, οι ζημιές προκλήθηκαν μετά από διεργασίες εκταφής που έγιναν δίπλα από τον τάφο του Κώστα Βουτσά.

Δείτε τι είπαν οι άνθρωποι του Κώστα Βουτσά:

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...