Σοκαρισμένοι οι γαλάζιοι βουλευτές μετά τις αντιδράσεις για την κυβερνητική στήριξη στον βιαστή Λιγνάδη

Θορυβημένα από την εξέλιξη της υπόθεσης Λιγνάδη είναι πολλά από τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, καθώς η όλη ιστορία παίρνει την μορφή χιονοστιβάδας, η οποία μπορεί να συμπαρασύρει τα πάντα γύρω της.

Οι εκδηλώσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) -σ’ όλες τις θεατρικές παραστάσεις- κατά της δικαστικής απόφασης ν’ αφεθεί ελεύθερος ο γνωστός σκηνοθέτης παρά την καταδίκη του για δυο βιασμούς, έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς γίνονται αποδεκτές με χειροκροτήματα από χιλιάδες πολίτες.

Βουλευτές της ΝΔ εκφράζουν τον φόβο τους, ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να στοιχίσει στην κυβέρνηση, καθώς οι πολίτες συνδέουν την αποφυλάκιση του Λιγνάδη με το γεγονός ότι υπήρξε διορισμένος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου από την υπουργό Πολιτισμού.

Όπως επισημαίνουν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος η υπόθεση αυτή έχει φέρει οργή και στους ψηφοφόρους της ΝΔ, ιδιαίτερα στους οικογενειάρχες. Οι πληροφορίες λένε ότι οι Βουλευτές της ΚΟ της ΝΔ έχουν δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα από ψηφοφόρους τους, οι όποιοι αδυνατούν να αντιληφθούν το τι ακριβώς έχει συμβεί με την όλη ιστορία.

Παράλληλα, οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι κακώς στελέχη της κυβέρνησης συνδέουν τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν στις εκδηλώσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως λένε, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πολιτών που χειροκροτούν στα θέατρα τους ηθοποιούς που διαβάζουν τις ανακοινώσεις του ΣΕΗ, δεν είναι ψηφοφόροι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι απλοί πολίτες που διαμαρτύρονται για την απόφαση κι εμείς έχουμε αποφασίσει να τους χαρίσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ, λένε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που βλέπουν με ανησυχία την όλη ιστορία. Το θέμα αυτό ακουμπάει όλη την ελληνική κοινωνία προσθέτουν, ανεξάρτητα από το που βρίσκεται κάποιος πολιτικά».

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...