Σοκάρουν οι αποκαλύψεις: Παπασταύρου και Μπρατάκος «κάρφωναν» στον Μαρινάκη τον Σκέρτσο: «Αυτός είναι άνθρωπος του Μελισσανίδη»

Δεν έχουν τέλος τα παραλειπόμενα από την τεράστια «διπλωματική πρωτοβουλία» που ανέλαβαν την Κυριακή το βράδυ οι άνθρωποι του Μητσοτάκη, Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος, στην έπαυλη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, φαίνεται ότι στη συζήτηση αμφότεροι χρησιμοποίησαν διόλου κολακευτικά σχόλια για τον έτερο «στρατηλάτη» του Μαξίμου, τον φέρελπι, Άκη Σκέρτσο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ τον «φωτογράφισαν» ως εντεταλμένο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σημειώνει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα:

Ο Άκης Σκέρτσος, δηλαδή, είναι άνθρωπος του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως περίτρανα «αποκάλυψαν» ο «Αρτέμης Μάτσας και ο… ετεροθαλής αδερφός του».

Τι να πούμε τώρα; Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σοκαριστική διαπίστωση ψυχιάτρου για τη συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη για τα Τέμπη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΣε μία άκρως ενδιαφέρουσα και σοκαριστική διαπίστωση...

Τα δύο πρόσωπα που θα πετάξει στα σκυλιά ο Μητσοτάκης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στη συνέντευξη-φιάσκο που έδωσε...

Το τηλεφώνημα από τον Μαξίμου στον Αλαφούζο σώζει τον Πορτοσάλτε, όχι όμως και τον ΣΚΑΪ

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Η εξαφάνιση του Άρης...