Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το σκοτεινό παρελθόν του Γιώργου Νταλάρα – Η δίωξη δημοσιογράφου και οι απειλές

Συνέντευξη στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, παραχώρησε η Βίκυ Μιχαλονάκου και αναφέρθηκε στο Ερωτοδικείο αλλά και τον Γιώργο Νταλάρα.

«Βιώνω την γοητεία της απουσίας. Διατηρώ μια σιωπή γιατί σε μια διχασμένη κοινωνία μόνο οι κραυγές και οι φωνές των λύκων που ακούγονται. Ο εσωτερικός μου κόσμος έχει ξεμείνει από φως. Βιώνω μια ζωή μπορώ να πω καλογερίστικα και αυτή τη στιγμή έχω επιδοθεί στη συγγραφή κάποιου βιβλίου σε επεισόδια της ζωής μου. Στο ξεκίνημα της δημοσιογραφίας αγάπησα το θέατρο της ζωής. Δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί έχω γεμίσει τον χρόνο μου με άλλες πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Αυτόν τον καιρό κάνω και έναν απολογισμό που δεν αφορά μόνο την προσωπική μου ζωή αλλά και την επαγγελματική μου διαδρομή. Θέλω να πιστεύω ότι έχω το λιγότερο κόστος σε αυτό που λένε χαμένη τιμή της τηλεόρασης.

Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην τηλεόραση είναι ανύπαρκτα. Υπάρχει και ένα ανθρωποφάγο κοινό που ζητά όλο περισσότερο αίμα. Δεν αρκεί το τηλεοπτικό φως για να φωτίσει τα τηλεοπτικά σκοτάδια για αυτό και απέχω. Στις μέρες μας δεν έχουμε ενημέρωση και αποτυπώνεται από τη δυσμενή της Ελλάδας σε θέματα κοινωνικού κράτους, κράτους δικαίου και θέματα ελευθεροτυπίας είναι στην τελευταία θέση. Αυτό για τη δημοσιογραφία το μέγιστο κακό. Μου έχει κάνει εντύπωση το θέμα των Τεμπών, τραγικές μάνες θάβουν κάρβουνο και όπως κατήγγειλε η κ. Καρυστινού πήγε στην ανώτατη δικαστική λειτουργό. Αντ’ αυτού η κυρία εισαγγελέας της πρότεινε να απευθυνθεί στην εκκλησία. Ο ρόλος του εισαγγελέα είναι να δίνει ψυχολογικές συμβουλές για την ψυχική ανάταση και ανακούφιση των πληγέντων των τραγικών γονιών; Δεν ασχολείται κανείς. Κωφεύουν σε ένα τέτοιο μέγιστο, τεράστιο σκάνδαλο και όσο πουλούσε το σκάνδαλο ήταν στην πρώτη γραμμή και μετά σιωπή.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένα τεράστιο καλλιτεχνικό μέγεθος. Έχουν μάθει κάποιοι αστέρες της καλλιτεχνίας να έχουν δοκιμασμένους θεράποντες. Εμένα υπήρξε και διώκτης μου όταν ήμουν στην εφημερίδα Έθνος και μου έστειλε τηλεγράφημα και με απειλούσε ότι αν δημοσιευτεί δεν θα υπάρξει συνέντευξη. Εκδιώχθηκα από το Έθνος. Αυτός είναι ο τραγουδιστής του λαού και της εργατιάς.

Το Ερωτοδικείο ήταν μία εκπομπή παραισθησιογόνα, πριν από την εποχή της. Ενδιαφέρθηκαν τα ξένα κανάλια γιατί από την αρχαία μήτρα της σοφίας μπορεί να έχουμε νέες ιδέες. Το Ερωτοδικείο δεν ήταν Τέχνη αλλά βλαχομπαρόκ. Πολλοί τόλμησαν να αναπαράγουν την ιδέα του Ερωτοδικείου με πλήρη αποτυχία γιατί ήταν απομίμηση».

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...