Σοκάρει το ποσό: Έκλεισε το deal της εξαγοράς του iefimerida.gr από πανίσχυρους επιχειρηματίες

Οριστική είναι πια η μεταβίβαση του iefimerida στον όμιλο των Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξάρχου, που έχουν διαρκώς διάθεση να επενδύσουν στα Μέσα ενημέρωσης (με κινήσεις όπως η εξαγορά του Action24, η ενοικίαση του Attica TV και η εξαγορά του Flash.gr).

Η συμφωνία έκλεισε στα 7 εκατ. ευρώ και ο έλεγχος της εταιρείας New Media Network Synapsis του δημοσιογράφου Χρήστου Ράπτη πρόκειται να περάσει στην προαναφερθείσα τριανδρία.

Για την εξαγορά του «Πρώτου Θέματος», ενώ υπήρχε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με τις δανειακές υποχρεώσεις της εταιρείας, στο τέλος το deal χάλασε. Αιτία η επιθυμία της πλευράς του «Πρώτου Θέματος» να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε εφημερίδα και site και την επόμενη μέρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.