Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου της 11χρονης στην Ηλεία: «Της πρότεινα να συνευρεθούμε»

Με μία άθλια ομολογία ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία έδωσε τη δική του εκδοχή στους αστυνομικούς για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο δράστης της δολοφονίας της Βασιλικής στην Ηλεία είπε ότι πρότεινε στο παιδί να συνευρεθούν, όμως το 11χρονο κορίτσι αντέδρασε και αρνήθηκε.

Τότε η Βασιλική τον απείλησε ότι θα το πει στους γονείς της και έτσι την σκότωσε με το κατσαβίδι που είχε στο αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως προφανώς φοβήθηκε ότι θα μπει φυλακή λόγω του παρελθόντος και έτσι προτίμησε να σβήσει μια για πάντα τη φωνή της μικρής του ανιψιάς. Σε ό,τι αφορά στο όπλο του εγκλήματος, είπε ότι το ματωμένο κατσαβίδι το πέταξε κάπου στο βάλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο χωράφι της Ηλείας ήταν αποκρουστική. Το κοριτσάκι ήταν πνιγμένο στο αίμα, σε σημείο που ακόμα και ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο να μην μπορεί να καταλάβει πόσες «κατσαβιδιές» δέχτηκε.

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από το λαιμό υπάρχουν και τραύματα στα χέρια – οι Αρχές εκτιμούν πως είναι αμυντικά και το παιδί πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να σώσει τη ζωή του – ενώ αυτό που δεν μπορούν να διευκρινίσουν είναι αν ο 37χρόνος σεσημασμένος και καταδικασθείς για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού (το βίασε το 2017, το 2020 έγινε το δικαστήριο και το Μικτό Ορκωτό Ζακύνθου τον καταδίκασε σε 9 χρόνια κάθειρξη όμως εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δίνοντας απλά το παρών στην Αστυνομία) κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι πριν το πάει στο χωράφι ή δεν πρόλαβε να εκτελέσει το αρρωστημένο σχέδιο του.

Και αυτό γιατί η μικρή φορούσε τα ρούχα της (ένα φουστάνι) και το εσώρουχό της. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε επόμενες ώρες, και μετά την ιατροδικαστική εξέταση οι αστυνομικοί θα μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το αποκρουστικό και αποτρόπαιο σκηνικό στα χωράφια της Ηλείας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου