Σοκάρει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: Οι Τούρκοι θα κάνουν απόβαση και θα μας σφάξουν όλους» (vid)

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην κοπή πίτας των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «αν οι Τούρκοι μας βρουν απροετοίμαστους θα μας σφάξουν όλους».

Ο Παρασκευαΐδης αναφέρθηκε στην τουρκική επιθετικότητα προειδοποιώντας ότι «έχουν τεράστια ναυτική δύναμη», καλώντας μάλιστα τους πολίτες να είναι σε επιφυλακή και να οργανωθούν σε «παλλαϊκή άμυνα», ώστε να βοηθήσουν τον Στρατό σε περίπτωση τουρκικής απόβασης στα νησιά του Αιγαίου.

«Δεν γίνεται να έχουν τέτοιο αποβατικό στόλο, να κατασκευάζουν αεροπλάνα και εμείς να καθόμαστε και να περιμένουμε. Και λέω στον πρόεδρο (της επιτροπής στην Βουλή) να έχουμε και εμείς δικαικώμα όπως είχε και το Ισραήλ και όπως ο κύριος πρωθυπουργός είπε, να έχουμε και εμείς το δικαίωμα στην άμυνά μας και προτείνω την οργάνωση του άμαχου πληθυσμού στην παλλαϊκή άμυνα» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Όταν είμαστε οργανωμένοι και ξέρουμε τι θα κάνει ο καθένας και θα βοηθηθεί ο Στρατός, ο οποίος είναι αξιόμαχος.

Αν ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα μπει και θα τουφεκίσει αν τολμήσουν, γιατί αυτοί ετοιμάζουν απόβαση, θα ζώσουν το νησί και αν μας βρουν απορετοίμαστους θα μας σφάξουν όλους όπως έκαναν στους Ισραηλινούς.

Έτσι θα γίνει, έχουμε να κάνουμε με λαούς που δεν σέβονται τη ζωή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....