Σκέτη απογοήτευση τα νούμερα της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega Channel – Δεν θα πάει καλά αυτό

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega Channel με τον πρωτότυπο τίτλο… “Εξελίξεις Τώρα”.

Μυστήριο παραμένει το αν από τον τηλεοπτικό σταθμό είχαν κάποιες προσδοκίες από την Αναστασία Γιάμαλη ή αν η μεταγραφή της είναι κάποιου είδους… ψυχικό.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την απογοητευτική πρεμιέρα με τα εξαιρετικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, η κατάσταση δεν δείχνει να αντιστρέφεται. Το Σάββατο που μας πέρασε η εκπομπή με το… πρωτότυπο όνομα έκανε 10,7% στο σύνολο με 5,3% στο δυναμικό κοινό. ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Από ότι μαθαίνουμε ήδη έχουν ξεκινήσει να πέφτουν στα στοιχήματα για το πότε η εκπομπή θα κοπεί.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.