Σε τραγική κατάσταση ο Γιώργος Αυτιάς στις Βρυξέλλες – Οι δηλώσεις για την ανησυχητική κατάστασή του

Σαν να μην φτάνουν τα προβλήματα μεταξύ των ευρωβουλευτών, ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε και στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυτιάς δεν έδωσε το παρών στην ορκωμοσία των νέων ευρωβουλευτών στο Στρασβούργο και δεν συμμετείχε στις ψηφοφορίες για την ανάδειξη του προέδρου σε Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Κομισιόν.

«Οι γιατροί στην Αθήνα λόγω ισχυρής πνευμονίας μού απαγόρευσαν να πετάξω με το αεροπλάνο. Βαριά πνευμονία που με καθηλώνει στην Αθήνα», είπε ο Γιώργος Αυτιάς στο parapolitika.gr.

Ο Γιώργος Αυτιάς θα ορκιστεί μόνος στις Βρυξέλλες όταν γίνει καλά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.