Σε λίγο θα απονείμουν στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου βραβείο… Διαφάνειας

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι, λέει η παροιμία και η ΝΔ φαίνεται ότι, μόλις κοπάσει η οργή για το σκάνδαλο της διαρροής emails αποδήμων, σκοπεύει να μας βάλει να ζητήσουμε και συγγνώμη από τους πρωταγωνιστές του», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, η βασική υπεύθυνη του σκανδάλου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, θα έπρεπε να είναι κανονικά υποψήφια! Διότι είναι “εξαιρετική ευρωβουλευτής”. Και η παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πολιτών είναι απλά “παρατυπία” ή “αστοχία”, σύμφωνα με το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και συνεχίζει:

«Στο κόμμα του Predator και της συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη δεν ορρωδούν προ ουδενός: δεν αρκεί ούτε η επιβολή προστίμου από την Aρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ώστε να απολογηθούν για το γεγονός ότι τα προσωπικά δεδομένα των εκλογέων έγιναν “μπαλάκι” επί μήνες μεταξύ ΥΠΕΣ, ΝΔ και της παρολίγον υποψήφιας ευρωβουλεύτριας».

«Με την αλαζονεία του 41%, μπορεί σε λίγο να απονείμουν στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κάποιο βραβείο… Διαφάνειας και να της επιστρέψουν και το πρόστιμο. Πάλι καλά που ο κ. Μητσοτάκης δεν προλαβαίνει να ικανοποιήσει το αίτημα της κυρίας Βόζεμπεργκ και να την επαναφέρει στο ψηφοδέλτιο για να αποκατασταθεί πλήρως η “αδικία” σε βάρος της», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ