Σε διάταξη μάχης ο Αλαφούζος, στο πλευρό του Μητσοτάκη στον πόλεμο με τον Μαρινάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Η σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι πολύπλοκη. Αγάπες, μίσος, αγάπες, ξανά μίσος.

Κάτι συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα; Οι σχέσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι απλά τεταμένες. Μιλάμε για πόλεμο, με παράπλευρες απώλειες. Σφοδρή επίθεση από τα ΜΜΕ του εφοπλιστή στην κυβέρνηση για τα Τέμπη, ο εξευτελισμός των Παπασταύρου και Μπρατάκου και η αποπομπή τους από το Μαξίμου και οι αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση της Θύρας 7 συνθέτουν το σκηνικό του πολέμου.

Στο παραπάνω πλαίσιο, η στάση του Γιάννη Αλαφούζου έχει προκαλέσει την προσοχή των “συστημάτων”. Τις ημέρες που ο Μαρινάκης εξευτέλιζε τους Παπασταύρου και Μπρατάκο, ο Γιάννης Αλαφούζος έμπαινε από την πλαϊνή πόρτα στο Μέγαρο Μαξίμου και έδινε τα διαπιστευτήριά του στον πρωθυπουργό. Δήλωνε “αιώνιος” σύμμαχος στη μάχη να σταθεί όρθιο το διεφθαρμένο καθεστώς που κυβερνά τη χώρα.

Τις τελευταίες ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σήκωσε πολύ ψηλά το θέμα της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης της Θύρας 7 και των αποκαλύψεων που αφορούν στη δολοφονία Λυγγερίδη.

Ξέρετε τι λένε; Ότι η μεθοδολογία της κυβέρνησης ξετυλίγεται με τέτοιον τρόπο, ώστε στο τέλος να “δέσουν” τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Άλλοι κελαηδούν κάτι περίεργα για σκοτεινά deals που γίνονται στο παρασκήνιο.

Στον πόλεμο, ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση. Και είναι έτοιμος. Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ