Σε απόγνωση η Σία Κοσιώνη, πετάχτηκε από την καρέκλα και χτύπησε τα χέρια στο τραπέζι (vid)

H εκλογική βραδιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ κινήθηκε σε υψηλούς τόνους καθώς έχοντας καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη η ένταση ανέβηκε στα ύψη, αφού όπως φάνηκε ο υπουργός εργασίας δεν μπόρεσε να δεχθεί τις αλλεπάλληλες ήττες της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα αλλά και σε πέντε περιφέρειες της χώρας.

Ο κ. Γεωργιάδης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και έβαλε κατά πάντων έχοντας έναν πολύ έντονο διάλογο με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, τον οποίο η Σία Κοσιώνη δεν μπόρεσε να ελέγξει.

«Κύριε Σπυρόπουλε σας παρακαλώ πάρτε μια ανάσα!», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη και στη συνέχεια σχολίασε: «Να μην αφήνουν τον κ. Γεωργιάδη να μιλήσει… Να μην μπορεί να επιβληθεί ο κ. Γεωργιάδης».

«Άστο φεύγω! Πάω στο επόμενο!», φώναξε κάποια στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος φάνηκε για πρώτη φορά ότι δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το τι πήγε λάθος για τη ΝΔ.

Η Σία Κοσιώνη σε απόγνωση χτύπησε τα χέρια της στο τραπέζι, πετάχτηκε από την καρέκλα της και είπε σε έντονο ύφος: «Σας παρακαλώ! Μην το κάνετε αυτό! Βοηθήστε με και από εδώ και από εδώ να μην τροφοδοτούμε αυτή την ένταση. Με κάνετε να σηκώνομαι εμένα όρθια και να χτυπάω τα χέρια μου κάτω! Μα γιατί; Ακούω φωνές από παντού».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....