Σαρωτικές αλλαγές στoν ΣΥΡΙΖΑ φέρνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Σαρωτικές αλλαγές στoν ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και το ζήτημα για τα οικονομικά του κόμματος που έχει προκαλέσει σφοδρές εσωκομματικές προστριβές.

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε και το Κατασταστικό μιλώντας για αλλαγές που ζητά το 86% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ: «Όλα θα μπουν στη συζήτηση (όπως και το αν πρέπει να εφαρμόσουμε αυτό που λέει το τωρινό καταστατικό μας, για όριο τριών διαδοχικών θητειών στους βουλευτές)» σημείωσε με νόημα.

Με το όριο των 3 διαδοχικών θητειών φωτογραφίζει ουσιαστικά μια σειρά στελεχών που εκλέγονται από το 2015 μέχρι σήμερα, και διαμηνύει ότι λογικά δεν θα μπορούν να είναι ξανά υποψήφιοι.

Αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης, έδειξε να φωτογραφίζει πρόσωπα όπως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και η Όλγα Γεροβασίλη που ανήκει στους στενότερους συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού, με τον οποίο ο Κασσελάκης δείχνει να κόβει τις γέφυρες.

Ακόμα κι αν δεν αφορά τον κ. Τσίπρα για προφανείς λόγους, το άνοιγμα ενός τέτοιου θέματος είναι ικανό να ανατρέψει τα πάντα και να προκαλέσει θύελλα και πιθανότατα ραγδαίες εξελίξεις.

Σε αυτή τη φάση πάντως ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να εννοεί ακριβώς ο κ. Κασσελάκης θέτοντας το όριο των 3 θητειών για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...